Читај ми!

Нови сингл „Гаравог сокака“

„Кад су ствари саме“ назив је нове песме новосадског „Гаравог сокака“, чији је аутор Бане Крстић истакао да је то композиција за певача, луп и гудачки квартет.

„Гарави сокак" фронтмена Банета Крстића објавио је данас нови сингл Кад су ствари саме пред концерт 21. марта у београдском Центру „Сава".

„Немојте никад бити сами, гледајте да вас увек неко воли, или бар ви неког волите, јер 'кад су ствари саме', то је само добра тема за песму", наводи Крстић на свом Твитер профилу.

Кад су ствари саме „Гарави сокак" извешће премијерно уживо 21. марта на симболично насловљеном „Концерту за ново пролеће – Теци, теци Дунаве у Сава центру".

Улазнице за концерт „Гаравог сокака" су у продаји на благајни Центра „Сава" и преко мреже „Евентим", у Београду и широм Србије, по ценама од 800, 1.000, 1.200, 1.500 динара.

Крстић је Кад су ствари саме написао као „композицију за певача, луп и гудачки квартет", која ће се наћи на будућем десетом албуму „Гаравог сокака", на коме се тренутно ради.

Песма је снимана у студијима Дарка Варге и Владе Перовића, а учествовали су гудачки квартет „Тајј" и контрабасиста Љубинко Лазић, а оркестрацију за гудаче написао Душан Шеварлић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара