Читај ми!

"Public Image Limited" 13. јуна у Београду

Предвођена певачем легендарних „Пистолса“ Џоном Лајдоном, британска група "Public Image Limited" одржаће 13. јуна концерт у башти београдског Студентског културног центра.

Утицајна британска група "Public Image Limited", коју предводи Џон Лајдон, легендарни певач и лидер бенда „Секс пистолс", одржаће први целовечерњи концерт у Србији, 13. јуна.

Након сажетог наступа на прошлогодишњем "Belgrade Calling" фестивалу, британски бенд ће се публици у башти Студентског културног центра, осим добро познатим песамама, представити и новим албумом This is PIL.

Капацитет концерта ограничен је на 1.400 улазница, које се могу купити по цени од 1.800 динара на благајнама „Евентима" и у књижарама „Лагуна/Делфи" у склопу СКЦ-а.

Бенд "Public Image Limited" има богату дискографску каријеру, започету одмах по распаду групе „Секс пистолс" и сматра се једним од веома утицајних и иновативних састава на светској сцени.

Пажњу најшире публике бенд је стекао сингловима из осамдесетих година, као што су Rise, This Is Not a Love Song, Flowers of Romance, Death Disco и други.

"Public Image Limited" у Београд долази да направи један свеобухватнији концертни пресек, као и да опет под ведрим небом изведе овдашњој публици сада већ добро прихваћене нумере One Drop, Out of the Woods или Reggie Song, наводи се у саопштењу организатора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара