Читај ми!

Ди-џеј Сет Трокслер на „Егзиту“

Љубитељи електронског звука изабрали су Сета Трокслера за најбољег ди-џеја у протеклој години, а управо Сет биће звезда „Денс арене“ на предстојећем „Егзиту“. Познати магазин „Вајб“ означио је догађај на Петроварадинској тврђави „остварењем најлуђих снова свих оних који живе за добру забаву“.

Међу првим потврђеним именима извођача који ће наступити на „Денс арени" фестивала „Егзит" је Сет Трокслер, ког су посетиоци једног од најреспектабилнијих светских интернет портала који се баве електронском музиком - Резидент адвајзор, прогласили за најбољег ди-џеја на свету у 2012. години.

Организатори преносе и да је „Егзит" још једном уврштен у ред најбољих светских музичких фестивала.

Престижни музички магазин Вајб издвојио је „Егзит" и „Денс арену" као једну од три најбоље летње фестивалске дестинације за све љубитеље електронске музике и то раме уз раме са фестивалима „Амстердам денс ивентом" и „Тумороулендом".

Занимљив је и начин на који је у Вајбу описана „Денс арена".

„У далекој Србији, унутар спектакуларних зидина Петроварадинске тврђаве, одигравају се најпопуларније журке на свету. 'Егзитова' 'Денс арена' је остварење најлуђих снова свих оних који живе за добру забаву".

Реномирани амерички интернет портал Битпорт уврстио је „Егзит" у 20 најбољих европских фестивала ове године, наводећи да се очекује да 2013 са додатним петим даном, буде „најбоље фестивалско издање икада".

Организатори су најавили још нека од имена која ће наступити на у оквиру „Денс арене": Дабфајер, Пан-Пот, Матадор, Саб Ан b2b Адам Шелтон, „Аполониа" и Дениз Картел.

Актуелна цена петодневне улазнице износи 5.990 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара