Читај ми!

Брит звезде Санди и Хауард

Највећи успех на додели Британских музичких награда постигли су певачица Емели Санди и млади кантаутор Бен Хауард, који су кући понели по две туфнасте статуете.

Певачице Емели Санди и Адел, и бенд "Mumford & Sons" неки су од добитника британских музичких награда Брит, додељених синоћ у лондонској „О2 арени".

Санди, која је певала на церемонијама отварања и затварања Олимпијских игара у Лондону, освојила је награду у две категорије - најбољи женски извођач (категорија у којој је постхумно номинована и Ејми Вајнхаус), као и награду за најбољи албум Our Version of Events.

Певач Бен Хауард такође је освојио две „туфнасте статуете" које је дизајнирао Демијен Хирст, у категоријама најбољи британски певач и најбољи дебитант, пренеле су агенције.

Адел је добила награду за најбољи британски сингл Skyfall из истоименог филма о Џејмсу Бонду, а група "Mumford & Sons" је победила у категорији за најбољи фолк бенд.

Амерички ритам и блуз певач Френк Оушн, освојио је награду за најбољег мушког извођача који није из Велике Британије, док је Лана дел Реј освојила исту награду у женској категорији.

Награду за најбољи живи наступ освојила је група "Coldplay", а најбоља страна група је "The Black Keys".

Церемонију у „О2 арени" отворио је састав "Muse" нумером Supremacy. Међу осталим извођачима који су синоћ наступили, били су и Џастин Тимберлејк, Тејлор Свифт, "One Direction", Роби Вилијамс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи