Читај ми!

„Вајтснејк“ 14. јуна на Калемегдану

У „Години змије“, то јест у оквиру велике светске турнеје, хард рок легенде, група „Вајтснејк“ долази у Београд. "Is This Love", "Here I Go Again", "Fool for Your Loving", али и новије песме чекаће београдску публику 14. јуна на Калемегдану. Карте у продаји од четвртка.

Британски рок бенд „Вајтснејк" (Whitesnakе) одржаће концерт 14. јуна на Калемегдану, у оквиру велике светске турнеје "Year of the Snake", најавио је организатор београдског наступа „Авалон продукција".

Биће то, како су чланови бенда најавили, турнеја са највећим хитовима из њихове вишедеценијске каријере као што су Is This Love, Here I Go Again, Fool for Your Loving, Still of the Night.

Још није познато да ли се и на овој турнеји могу очекивати и неке Ковердејлове песме из периода кад је био у групи "Deep Purple", као што су Soldier of Fortune, Burn или Stormbringer. На листи песама наћи ће се и хитови Love Ain't no Stranger, Give Me All Your Love, али и актуелни синглови из 2011. године Forevermore и Love Will Set You Free.

Улазнице за наступ у Београду продаваће се од 7. фебруара на благајнама „Евентима" по ценама од 1.990 (партер), 2.990 (фан пит) и 3.500 динара (ВИП трибина).

„Вајтснејк" је 1978. године основао Дејвид Ковердејл након што је напустио "Deep Purple".

Прва четири албума, која су се пласирала у првих 10 на светским топ-листама, позиционирала су бенд међу најуспешније рок бендове свих времена са више од 70 милиона продатих носача звука.

Од 11 студијских издања, те десетина концертних и компилацијских издања, чак три су објавили у последњих седам година, одржавајући тако виталност на музичкој сцени, што су публици у Србији показали на Ташмајдану и у Комбанк арени.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво