Читај ми!

Најгори летњи хит свих времена!

Покушали су да направе неку врсту латино „Гангнам стила“. Међутим, мршавог дугајлију, званог Петар Јегуља, људи траже на Јутјубу да би се насмејали.

Шпански извођач, потписан као Питер Ла Ангила (у слободном преводу Петар Јегуља), понудио нам је очигледан доказ да за летњи, врели хит нису потребне само предивне плаже, згодне девојке у бикинијима и мангупски приступ – штавише, управо ти фактори допринели су новостеченој титули најгорег спота који је икада направљен! 

Кракати момак са фиксном протезом у устима, у видео-остварењу El estilo de Peter La Anguila (У стилу Питера Јегуље) „излази на црту" плесачицама где год је то могуће, имитирајући невешто покрете на којима му већина људи не би позавидела.

Продукцију потписује кућа "El Pichy Films", коју сачињавају Алехандро Гонзалес и Маикел Родригез, шпански двојац (појављују се и у овом споту) који је на Јутјуб већ окачио више од 165 својих видео-радова.

Покушај да направе латино Гангнам стајл пао је у (морску) воду, али буквално!

Чак ни небескоплаво море и бајковита пешчана плажа нису успели да ублаже комични утисак шпанског дугајлије. Уз овакав спот, песму нико није ни приметио, а камоли запамтио. Погледајте због чега!

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво