Читај ми!

Тимберлејк оборио рекорд на америчкој топ листи

Нови сингл Џастина Тимберлејка, "Suit & Tie", који је на америчким радио-станицама за само седам дана пуштен 6.045 пута, обезбедио му је рекорд, односно најбољи улазак на „Билбордову“ листу "Hot 100" – 14. место.

Певач и глумац Џастин Тимберлејк постигао је нови рекорд на америчкој топ листи са повратничким синглом Suit & Tie.

Нумера је од премијере (14. јануара) на америчким радио-станицама пуштена 6.045 пута и престигла је сингл Лејди Гаге Born This Way који је пуштен 4.602 пута у фебруару 2011. године, преноси „Билборд".

Овај успех је помогао нумери да се нађе на 14. месту „Билбордове" топ листе поп песама што је највиши почетак за сингл мушког извођача.

Тимберлејкова дистрибутерска кућа "RCA" саопштила је да је Suit&Tie у првој недељи појављивања преузет 310.078 пута, а имао је и велику продају, тако да би сингл могао да се нађе у топ пет нумера на америчкој "Hot 100" листи када буде објављена касније ове недеље.

Тимберлејк се нашао у недељу, 20. јануара на трећем месту званичне британске топ листе.

Иначе, сингл Suit & Tie снимио након више од пет година паузе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво