Читај ми!

Забава само за женске очи

Плесни шоу намењен искључиво дамама извешће мушка трупа „Чипендејлс“ 7. марта у Дому синдиката. Овај амерички састав годишње наступа пред више од милион жена у 25 земаља.

Мушка плесна атракција „Чипендејлс" (The Chippendales), позната по провокативном, еротском извођењу намењеном искључиво женској публици, наступиће у Дому синдиката, 7. марта, најавила је Комбанк арена.

„Чипендејлс" је основан 1979. године као прва професионална мушка плесна трупа. Квалитет њихових кореографија и извођења помогли су у прихватању „мушког ревијалног шоуа" као забавне и популарне форме.

Данас ова компанија продуцира више представа широм света, укључујући сталне поставке на Бродвеју и у Лас Вегасу. Трупа годишње наступа пред више од милион жена у 25 земаља.

Плесна група броји 48 сталних извођача који проводе укупно 59.725 сати у теретани годишње. Међу извођачима су студенти, професори, веб дизајнери, фотографи, брокери, војници, певачи, кик-боксери...

Улазнице су у продаји од данас по ценама од 2.200 до 3.500 динара, уз ВИП карте од 5.000 динара које укључују упознавање са момцима иза сцене и чашу шампањца, као и место у првим редовима.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво