Читај ми!

Дајдо заказала мартовски сусрет

Обелодањивање новог албума певачица Дајдо најавила за март. За породиљско одсуство својим обожаваоцима одужиће се низом сјајних композиција насталих у сарадњи са најбољим продуцентима.

Популарна певачица Дајдо за март је најавила велико изненађење – најновији албум који ће обрадовати све љубитеље правог поп звука и доброг, мистичног женског вокала.

Дајдо је писала песме за четврти албум Girl Who Got Away током трудноће прошле године, а већина песама је снимљена пре него што је родила сина Стенлија.

Један од продуцената на албуму је Грег Курстин, који је сарађивао до сада са Пинк и Лили Ален, а на једној од песама Let Us Move On гостује репер Кендрик Ламар.

„Мислим да је Кендрик апсолутно сјајан. Његов албум је један од ретких нових издања које могу да слушам од почетка до краја", изјавила је лепа певачица, која иза себе већ има сарадњу са представницима хип-хоп сцене. Међу њима је и Еминем, са којим је снимила песму Stan 2000. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се