Читај ми!

Кајли напушта музику?

Озбиљнији заокрет ка глуми подразумева одрицање, због тога је Кајли Миног, наводно, одлучила да се одрекне музике и отпустила менаџера који јој је помогао да досегне музичке звездане висине.

Кајли Миног је решила да напусти музичку индустрију и да се посвети глумачкој каријери. Власница мегахита Can't Get You Out Of My Head, која је провела протеклу годину прослављајући 25 година певачке каријере, отпустила је недавно менаџера Терија Блемлија који јој је помогао да досегне музичке звездане висине.

„Кајлина одлука да престане да снима песме за сада и да оконча сарадњу са Теријем је прави шок. Од кад се пробила на музичким листама осамдесетих, он је био човек који је стајао иза њеног успеха, али сада Кајли тврди да жели да се реши притиска који долази са њеном музичком славом", открио је извор близак певачици.

Исти извор је додао да је Аустралијанка решена да се у наредном периоду више посвети себи и глуми. Након бројних хитова, Чини се да је постигла све што је желела у музици.

Миногова се недавно вратила глуми улогом у филму Свети мотори (Holy Motors).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара