Читај ми!

Кад „панкбураши“ славе

Група „Збогом Брус Ли“ у великом стилу прославиће свој 20. рођендан. Уз добру музику, славље ће се одиграти у два града са мноштвом гостију. Домаћини кажу – незабораван провод обећан, али понесите поклон!

Две године пунолетства новосадски „панкбураши", популарни „Збогом Брус Ли", прославиће концертима у Новом Саду 23. новембра (клуб „Фабрика") и у Београду 30. новембра (клуб „Ган").

„За 20. рођендан испуњавамо све жеље!", поручују чланови бенда пред два велика наступа, уз напомену да очекују велики број рођенданских поклона.

„Као гост изненађења на специјалној годишњици бенда 'Збогом Брус Ли' у 'Фабрици' наступиће и загребачко-сињски кантаутор, првак 'треш шансоне' и велики пријатељ бенда Бобо Кнежевић.

Уместо већ излизане крилатице: 'Sex, Drugs and Rock 'n' Roll' овај велики мајстор каже: 'Мастурбација, протеини и шансона'. Управо он ће заједно са момцима из групе публици одсвирати њихов дует из 2010. године Крмена и неколико својих хитова (Цо то маш, Доминик, Биљка)", наводи се у саопштењу.

Бобо Кнежевић ће на тако, после две године, на велика врата поново доћи у животе Новосађана, које је својим претходним наступима одушевио.

Поред овог великог кантаутора, са групом „Збогом Брус Ли", после више од четири године, засвираће њихова бивша и легендарна бубњарка Марта Чор.

„Због обавеза једне ревносне мајке разишла сам се са ′бруслијевцима′ и на овом великом концерту ћу са њима одсвирати један добар део са претежно брзим панк песмама, наравно... Веома ми је фалило лупање бубња и радује ме што га поново свирам! Бубањ је као бицикл, кад једном научиш да га свираш – не заборављаш", каже лепа бубњарка.

Заједно са пријатељским бендовима: „Кило Кило Банда", "Grate", „Ј.К.М.а.М.К.К.", Бобо Кнежевић и Марта Чор ће својом харизмом увеличати рођендан слављеника у Новом Саду.

Кокаинка, сингл који најављује истоимену рођенданску плочу, а који се већ ушуњао у уши љубитеља групе „Збогом Брус Ли", као и оних који то полако постају, ускоро ће добити и свој визуелни идентитет.

Спот ће бити спреман за све знатижељнике неколико дана пред прву рођенданску свирку (ниједан рођендан се, по старом добром „панкбурашком" обичају, не слави само један дан!).

Спот за ову песму режирао је и осмислио Мирослав Јовић Јоца, добитник више фестивалских награда за анимиране и кратке филмове, а потписаће се и као режисер и аутор документарно-играног филма о бенду Збогом, Брус Ли, чији ће излазак крајем године обрадовати старе и будуће обожаваоце бенда.

Улазнице по цени од 200 динара за новосадски концерт можете купити у музичкој продавници „Мунгос" у Новом Саду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије