Читај ми!

Денс дива први пут у Београду!

Домаћа публика вечерас ће први пут имати прилику да уживо види и чује америчку поп звезду и глумицу Џенифер Лопез. Београдска арена биће једина концертна дворана у овом делу Европе која ће пулсирати у ритму хитова "Dance Again", "On the Floor", "Follow the Leader", "Play", "Love Don't Cost a Thing", "If You Had My Love"...

Хиљаде обожавалаца Џенифер Лопез из целог региона напокон ће имати прилику да на домаћем терену виде и чују поп звезду која је, према појединим проценама, продала је 55 милиона примерака албума.

Америчка певачица први пут наступа у Србији у оквиру турнеје "Dance Again" и то ће бити њен једини концерт у овом делу Европе.

Публика у Комбанк арени подсетиће се песама Play, Love Don't Cost a Thing, If You Had My Love, али неће остати ускраћена ни за новије хитове Dance Again, On the Floor, Follow the Leader.

Као што се и очекује од једне од најмоћнијих познатих личности у свету забаве, Џеј-Ло је припремила прави спектакл уз њене најпознатије хитове. Да су одлуке тима певачке звезде пун погодак доказују позитивне реакције и критике и публике на избор песама, интересантне костиме и одличну кореографију.

Јеннифер Лопез је концертом у Панами започела прву светску турнеју у каријери званичног назива "Dance Again World Tour".

Након концерта у Београду, Лопезова наставља серију концерата. Најпре путује у Дубаи, па на Филипине, затим у Кину, Индонезију...

Џенифер Лопез је рођена у Њујорку, а каријеру је почела као плесачица у емисији In Living Color.

Као 26-годишњакиња дебитовала је у филму Воз трезор (Money Train, 1995), док је прву главну улогу остварила у Селени (1997) за коју је добила АЛМА награду за најбољу глумицу.

Другу АЛМА награду осваја за улогу у остварењу Далеко од очију (Out of Sight, 1998), a уследиле су улоге у комерцијалним хитовима Анаконда, Организатор венчања (The Wedding Planner), Собарица и сенатор (Maid in Manhattan), За све је крива свекрва (Monster-in-Law), План Б (The Back-up Plan).

Пред крај деведесетих одлучује се да закорачи у свет музике, 1999. издаје први студијски албум On the 6 и планету осваја песмом If You Had My Love.

Две године касније стиже издање J.Lo које је продато у осам милиона копија широм света.

Компилација J to tha LO!: The Remixes 2002. године испуњава снове популарне певачице јер доспева на прво место листе магазина Билборд.

This Is Me... Then (2002) и Rebirth (2005) стижу само до другог места.

Фанове је 2007. године обрадовала два пута. У продавнице је стигао њен први албум на шпанском језику Como ama una Mujer, али и пети студијски албум на енглеском језику Brave.

У априлу прошле године Џенифер Лопез вратила се музици седмим студијским издањем Love, а песма On the Floor постала je планетарни хит.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије