Читај ми!

Сергеј у Арени за Дан заљубљених

Након три године, поп певач Сергеј Ћетковић, одлучио је да обрадује бројне обожаватеље и поново запева у „Комбанк aрени“ за Дан заљубљених 14. фебруара 2013. године.

Сергеј Ћетковић каже да су три године oд последњег концерта у Београду брзо прошле и да је сада право време да се опет и то на „дан љубави" 14. фебруара дружи са публиком у највећој дворани на Балкану.

„Радујем се концерту у 'Комбанк aрени' који ће бити одржан 14. фебруара 2013. године. Мислим да је право време да поновимо дружење, после феноменалне заједничке прославе мојих првих 10. година соло каријере. Спремамо још једно лепо музичко вече са мало другачијом и интимнијом атмосфером, која ће бити прилагођена самом датуму одржавања концерта", рекао је певач.

Ћетковић каже да је већ почео да спрема репертоар, јер ће „старе песме бити у новом руху и потпуно другачијим аранжманима".

„Припремам још један сингл, који ће да најави сам концерт у 'Комбанк aрени' и нови, шести студијски албум који ћу издати наредне године. Све у свему, обећавам још једно лепо дружење и једва чекам да вас поново видим", саопштио је певач.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво