Читај ми!

Туча или плес?

За потребе спота који прати песму "Try", Пинк је са партнером извела кореографију која више личи на обрачун него на плес. Љубитељима звука Алише Мур изгледа да се клип допада. Доказ – више од девет милиона и двеста хиљада прегледа на Јутјубу од 10. октобра.

Акробатски настројена Пинк до сада је у спотовима показала да воли вратоломије. Међутим, други сингл троструко платинастог албума The Truth About Love, песма Try, захтевао је да оде корак даље.

По соби, касније и целој кући, а мало и напољу, 33-годишња певачица игра са партнером.

Плесни кораци и покрети које су изводили, ипак, више личе на оне који се размењују током туче.

„Снимање овог спота било је најзабавније у мојој каријери. Толико је било лепо да нисам желела да се заврши. Ово ми је, дефинитивно, омиљени спот", открила је певачица позната по темпераментном карактеру и нестандардним фризурама.

Флорија Сигизмонди, која потписује сценарио и режију филма The Runaways, била је задужена за видео презентацију песме Try.

Судећи према интересовању публике, нови спот Алише Мур, што је право име певачице, пун је погодак. Од 10. октобра када је освануо на Јутјубу, Тry је прегледан више од девет милиона и двеста хиљада пута.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво