Читај ми!

Бисера и „Дарквуди“ заједно на турнеји

Успешну сарадњу музичке звезде Бисера Велетанлић и чланови бенда „Дарквуд даб“ решили су да наставе и након хита „Нешто сасвим извесно“. Музичари 26. октобра крећу на велику заједничку турнеју у оквиру које ће промовисати нове албуме.

Друго, измењено, троструко ЦД издање Бисере Велетанлић за ПГП РТС Прозори појављује се у исто време када бенд „Дарквуд даб" промовише нови албум под називом Видимо се.

Зато су ове музичке звезде удружиле снаге и решиле да заједно крену и на велику промотивну турнеју.

Концертна промоција почиње у Новом Саду на два концерта 26. и 27. октобра, а с обзиром да су са синглом Нешто сасвим извесно освојили регион, на турнеји „Дарквуд даба", право освежење биће управо гостовање Бисере Велетанлић.

Познати бенд прославиће и 25 година постојања, тако да ће сви поштоваоци „Дарквудоваца" на турнеји у трајању од два месеца имати прилику да уживају у њеховом стваралаштву.

Турнеја обухвата 15 градова у Србији и завршава се концертним спектаклом у Београду половином децембра.

Спот за нову заједничку песму под називом Мило моје биће премијерно приказан у Јутарњем програму РТС следеће недеље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара