Читај ми!

Крис Браун: Не осуђујте ме

Емотивним спотом за песму "Don't Judge Me" у којој Браун жртвује сопствени живот како би спасао своје вољене и отаџбину, проблематични репер поручује да се променио и да може да учествује и у племенитим стварима, а не само у скандалима.

Амерички репер Крис Браун објавио је спот за песму симболичног назива Don't Judge Me.

У овом видео-снимку Браун је војни тест пилот који има задатак да превазиђе личне проблеме и да у експерименталној летелици из будућности спасе свет од не баш најјасније претње, уз све сумње које може да има човек који иде на самоубилачку мисију.

У једном тренутку, репортерки (која је у споту и његова девојка), пред лансирање изговара „филмску" реченицу: „Ово радим за своју земљу и за своју планету. Ако на овај начин могу да спасем људе које волим и до којих ми је стало, онда ћу то и да урадим."

Овај емотивни видео можда представља прекретницу и у Крисовом животу, који је до сада био познат по проблемима – некадашњу девојку Ријану је претукао, а када је у клубу недавно срео колегу Дрејка, за којег се говори да је са Ријаном, испровоцирао је тучу са њим у којој је читав локал био уништен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво