Читај ми!

Кејти, жена за сва времена!

Америчка поп звезда Кејти Пери проглашена је за „Жену године“ у избору уредништва чувеног музичког магазина „Билборд“. Кантауторка је дала велики допринос музици и многи је називају једном од најузбудљивијих и најинспиративнијих уметница.

Уредништво музичког магазина Билборд прогласило је америчку поп певачицу Кејти Пери за „Жену године".

Уредник популарног часописа, Бил Верде, каже да је Кејти Пери изабрана због доприноса музици, називајући је „једном од најузбудљивијих и најинспиративнијих уметница у овој индустрији".

„Кејти је закорачила у музичку индустрију пре само пет година и већ је постигла више него што се многи уметници надају да ће остварити током читаве своје каријере", истакао је Верде.

Певачица је последњих 12 месеци прошла кроз буран период развода од британског комичара Расела Бренда, који је преточила у хит сингл Part of Me и филм Katy Perry: Part Of Me, у којем говори о успонима и падовима у свом приватном животу и каријери.

На "Форбсовој" листи најплаћенијих женских извођача која је објављена у децембру 2011. године, Кејти Пери заузела је треће место са зарадом од 44 милиона долара, а само у Америци продала је 48 милиона носача звука, међу којима су њени највећи хитови Firework, California Gurls, E.T. и Hot'N'Cold.

Поред тога, Кејти је и веома успешна пословна жена. Широм света се са њеним именом продају парфеми, лакови за нокте, вештачке трепавице, а постала је и заштитно име једне линије козметичких производа и грицкалица.

Међу претходним добитницима овог ласкавог признања су Тејлор Свифт, Бијонсе и Ферги из групе "Black Eyed Peas".

Кејти Пери ће награда бити уручена на свечаности 30. новембра, у Њујорку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво