Читај ми!

Београдски шејкери „смућкали“ европски хит!

Клубови широм Европе пулсирају у заразном ритму песме "Ma Cherie 2k12". Спот има 32 и по милиона прегледа на Јутјубу, награде се нижу, а продато је и више од пола милиона носача звука са синглом који су направили швајцарска звезда Антоан и Београђани Иван Гојковић и Ненад Косовац, познатији као ди-џеј двојац "The Beat Shakers".

Домаћи ди-џеј састав "The Beat Shakers" осварио је велики успех синглом Ma Cherie 2k12, који су урадили у сарадњи са швајцарском звездом, ди-џејем Антоаном.

На манифестацији "European Music & Media Night" у Хамбургу песма је освојила неколико награда међу којима и троструко злато за остварену продају у Немачкој и Аустрији, као и "Impala Platin Award" за више од 500.000 продатих синглова у Европи.

„Ретко се дешава да музика која се ствара у Србији постане хит у целом свету, као што је то песма Ma Cherie 2k12, коју смо урадили са ди-џејем Антоаном из Швајцарске", кажу Иван Гојковић и Ненад Косовац, чланови састава "The Beat Shakers".

Још један доказ да је реч о великом хиту је и број прегледа на Јутјубу који је сада већ порастао на 32 и по милиона!

Београдски ди-џеј двојац први сингл под називом Ma Cherie снимиo je 2009. године у сарадњи са Раулом Албертом Дијазом, фронтменом састава „Со Саби".

Већ у првој недељи емитовања, песма је привукла изузетну пажњу радијске публике. У том тренутку представљала је право освежење на домаћој музичкој сцени, а видео спот је емитован на скоро свим ТВ станицама у Србији и државама бивше Југославије.

Неколико радио станица прогласило је нумеру хитом године, док је клип на Јутјубу погледало безмало два милиона људи.

Хаос по Европи, нешто више од две године касније, почела је да прави верзија песме Ma Cherie 2к12.

Сарађивали су са бројним домаћим музичарима попут Александре Радовић, са којом су објавили дует У инат прошлости, а наступали су и са великим бројем ди-џејева као што су Џуниор Џек, Дејвид Моралес, Бени Бенаси, Сенди Ривера.

Средином 2010. године почели су и њихови први интернационални наступи у Швајцарској, Шпанији, Аустрији, Белгији, Хрватској, Босни и Херцеговини, Македонији, Црној Гори...

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво