Читај ми!

Науљи се и почни

Млада америчка певачица Кеси открила је праву формулу за промоцију албума – много уља, мало одеће и провокативне позе које је заузела на фотографијама за магазин „Џи-Кју“. Кеси се након дуже паузе враћа на музичку сцену, а сингл "King of Hearts" већ је постао популаран.

Кеси је достигла светску славу као тинејџерка 2006. године са хитом Me & U. Међутим, последњих година није била довољно присутна на музичкој сцени.

Пошто припрема нови албум, и даље недефинисаног назива, Кеси је решила да направи нешто другачију промоцију свог музичког чеда, тако што се у изазовном издању сликала за мушки магазин Џи-Кју.

Много уља, мало одеће и провокативне позе донеле су младој Американки бројне похвале.

Певачица признаје да је главни разлог за њено одсуство из музичке индустрије лењост, али да је сада решила да поклони публици много добре музике.

Почетком године објавила је нови сингл King of Hearts, а пажњу јавности привлачи и наводном везом са познатим репером Пи Дидијем.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво