Читај ми!

„Ил Диво“ вечерас у Арени

Хитови "Don't Cry For Me Argentina", "Everytime I Look At You", "Si Tu Me Amas" ориће се вечерас Комбанк ареном. За сваку нумеру је спремљена посебна сценографија, а публика ће, осим хитова којим се прославио квартет „Ил Диво“, моћи да чује и песме са новог албума "Wicked Game".

Квартет „Ил Диво", који се прославио изводећи популарне мелодије у оперском маниру, наступиће вечерас у Комбанк арени, у пратњи оркестра од 30 музичара, а у оквиру турнеје на којој промовишу нови албум Wicked Game.

Концерт ће бити подељен у два дела, са паузом од 20 минута, а тенор Урс Булер (Швајцарска), баритон Карлос Марин (Шпанија), поп певач Себастијан Изамбард (Француска) и тенор Дејвид Милер (САД), најавили су специјална изненађења за београдску публику.

Наступ ће почети песмом из мјузикла Мулeн Руж - Come What May, а затим ће следити Dove L'Amore, њихова интерпретација познате композиције Самјуела Барбера Adagio For Strings.

На листи песама ће се највероватније наћи и Don't Cry For Me Argentina, Everytime I Look At You, Unchained Melody, My Way.

У другом делу публика ће имати прилику да чује Senza parole, Melanconia, Si Tu Me Amas, Mama, Crying и друге.

Свака нумера биће допуњена посебним сценариом за који је задужен креативни директор Брајан Бурк, познат по сарадњи са Селин Дион када је редовно наступала у Лас Вегасу.

Чланови популарног квартета у Београд долазе други пут, а стижу на дан концерта из Будимпеште.

Момци ће време док су у Арени посветити највернијим обожаватељима који су своје место за ово дружење обезбедили куповином специјалних улазница путем званичног сајта „Ил Диво".

Улазнице за београдски концерт, који организују „Мјузик стар продакшн" и Арена, коштају 3.900, 4.500, 4.900, 5.000, 5.500, 5.900, 7.900 и 9.900 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво