Читај ми!

Почиње продаја карата за Нофлера

Карте за београдски наступ чувеног гитаристе и певача Марка Нофлера, који, занимљиво, за себе каже да је „вероватно најслабије карика у свом бенду“ (!), сутра ће се наћи у продаји.

Улазнице за концерт Марка Нофлера, који ће бити одржан 30. априла следеће године у Комбанк арени, од сутра ће бити у продаји по ценама од 3.000, 3.400, 3.600, 3.800, 4.000 и 4.600 динара, најавила је Арена.

Композитор и гитариста легендарних „Дајер Стрејтса" (Dire Straits), Нофлер је вишеструки добитник Греми признања, а његови албуми продати су у више од 120 милиона примерака.

Сарађивао је са музичарима као што су Боб Дилан, Ренди Њуман, Тина Тарнер, Ван Морисон, Ерик Клептон и многи други.

Недавно је примио награду за животно дело "Ivor Novello", највише признање које се у Великој Британији додељује музичким ауторима.

И поред импресивне каријере, Нофлер на питање како би оценио себе као музичара, каже да је у свом бенду највероватније најслабија карика.

„Морам више да вежбам. Ако бих био принуђен да се издржавам само од свирања на гитари, морао бих много више да се њој посветим. Дивим се музичарима који су јако посвећени својим инструментима, али то је цео универзум далеко од мене. Гитара ми служи само као средство да пишем песме", објаснио је он.

Нофлер у Комбанк арену долази поводом промоције новог албума Privateering, који је "Universal Music" објавио прошле седмице.

Турнеја ће трајати током априла, маја, јуна и јула 2013. и обухватиће 72 наступа у 25 европских земаља.

Осим нових песама, Нофлер ће извести старе као што су Money For Nothing, Sultans of Swing, Romeo and Juliet, Walk of Life.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара