Читај ми!

Откуцаји срца и једна република

Песма "Feel Again" америчког рок бенда "OneRepublic" другачија је од свих које сте чули, јер садржи аудио снимак правих откуцаја срца деце из разних крајева планете. Састав је учествовао у хуманитарној кампањи за помоћ деци, а нумера је сада добила и спот.

Амерички рок састав "OneRepublic" представио је спот за песму Feel Again и тиме најавио трећи студијски албум који ће до краја 2012. године објавити „Интеркоп рекордс".

Оно што ову песму разликује од свега што смо до сада имали прилику да чујемо јесте чињеница да је за њено прављење искоришћен аудио снимак правих откуцаја срца деце широм света.

Бенд je учествовао у кампањи "Every Heartbeat Matters" која сакупља донације за децу којима је помоћ потребна.

Видео за поменуту нумеру обилује светлима најразличитијих боја, искоришћеним како би се осветлио амбијент у којем фронтмен Рајан и остатак бенда изводе свој енергични нови хит.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара