Читај ми!

Дечко који обећава спрема албум

Судећи према сингловима који најављују албум "18 Months" у музичку историју име Калвина Хериса биће уписано великим словима. Шкотског ди-џеја, певача и продуцента свет је упознао захваљујући сарадњи са Ријаном у хиту "We Found Love". Келис, Егзампл и лепотица са Барбадоса само су неке од звезда са којима је Херис удружио снаге.

Шкотски ди-џеј, певач, текстописац и продуцент Калвин Херис припрема нови албум. Са бројним пратиоцима на Твитеру поделио је информацију да ће издање носити назив 18 Months и да ће на њему гостовати велике звезде попут Ријане, Флоренс Велч, Не-Јоа, Егзампла, Тајни Темпе, Еле Голдинг и других.

Трећи албум музичара познатог по сарадњи са Ријаном на планетарном хиту We Found Love, као и британског аутора године за 2011. годину, излази крајем октобра.

Познато је, такође, и да ће нови сингл бити Sweet Nothing, песма у којој гостује Флоренс Велч из "Florence + the Machine".

Sweet Nothing ће бити пети сингл са најављеног албума, а до сада смо имали прилике да чујемо Харисове сарадње са именима као што су Келис, Егзампл, Не-Јо, као и његову соло песму Feel So Close.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се