Читај ми!

Мараја тријумфално ушла у ринг

На похвале када су њене песме и певање у питању Мараја Кери је навикла још на почетку каријере. Међутим, убрзо након објављивања спота за песму "Triumphant" поп дива не може да се одбрани од комплимената и на рачун изгледа. А само је ушла у ринг у краткој хаљини...

Мими је опет ту! После затишја због рођења близанаца Марокана и Монро поп дива Мараја Кери кренула је у поход на топ-листе спотом за песму Triumphant (Get 'Em).

Певачица одлично влада својим моћним гласом, песма је потпуно у њеном маниру, али овог пута то нису једини разлози за похвале које од јуче, када се спот појавио на Јутјубу, пљуште са свих страна.

У краткој светлуцавој хаљини (повремено и дводелној) савршена фигура певачке звезде потпуно долази до изражаја док се шета по боксерском рингу.

Иако се 42-годишња кантауторка недавно жалила да јој је тешко да се ослободи вишка киллограма, чак и строги критичари признају да је резултат њеног труда феноменалан и да то очигледно у споту.

Дива се породила у априлу прошле године, али је то није спречило да у децембру помогне колеги Џастину Биберу и појави се у видео-клипу за песму All I Want for Christmas is You.

Сада су Мараји у помоћ притекли Рик Рос и Мек Мил.

Занимљиво, свеже, ново, инспиративно, само су неке од похвала које је музичка критика упутила ауторима песме додајући да нема сумње да је пред нама још један хит чувене певачице.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се