Читај ми!

Нови „Продиџи“ премијерно у Београду

Београдска публика имаће прилику да на Калемегдану 15. септембра премијерно чује песме са новог албума групе „Продиџи“. Током манифестације "Warior's Dance Festival" са три бине допираће музика која чланове чувеног бенда инспирише – Скрилекс, "Chase and Status", Caspa, Зејн Лов. Домаћа и регионална подршка "Eyesburn", „Ритам нереда", „Гоблини", „Лолобриђида" и други.

Домаћини предстојећег "Warior's Dance" фестивала (WDF), који ће се 15. септембра одржати у Београду, бенд „Продиџи" (Тhe Prodigy), највећи део ове године провели су у студију припремајући нови албум, који се очекује крајем године.

Албум ће носити наслов How to Steal a Jet Fighter. Публика која је имала срећу да дође до улазница на строго селектованом малом броју наступа који је бенд имао ове сезоне, имала је прилику да чује нове нумере: A.W.O.L. и Dogbite, а на пресижном "Download" Фестивалу пред 100.000 људи премијерно је изведена песма Jetfighter.

Публика београдског издања фестивала међу првима на свету моћи ће да чује песме са предстојећег албума. Посебно мотивисани да се у најбољем издању прикажу пред публиком у Србији, момци из групе „Продиџи" најављују продужену верзију наступа.

Осим нових песама бенд ће извести и антологијске нумере које су обележиле њихову каријеру попут: Poison, Firestarter, Invaders Must Die, Voodoo People, Smack My Bitch Up и многе друге.

„За нас је велика ствар што организујемо Warior's Dance фестивал у Београду. Имамо посебан однос са публиком и веома смо узбуђени што још једном доносимо 'Продиџи' звук у Србију. Са нама ће овог пута наступити и наши пријатељи: Скрилекс, 'Chase and Status', Caspa, Зејн Лов. Видимо се на Калемегдану, биће опасно!", поручили су београдској публици чланови групе.

Три бине за „музичке ратнике"

Програм манифестације WDF креиран је у сарадњи са групом „Продиџи" и чине га извођачи који су тренутно инспирација бенду.

Звук врхунског квалитета допираће са три бине: "Warriors Stage", "Take Me To The Hospital" и "Invaders Must Die". Домаћа подршку пружиће „кросовер" даб реге повратници "Eyesburn", и панкери за сва времена - „Ритам нереда" и „Гоблини".

На Калемегдану 15. септембра биће и електро пунк поп група „Лолобриђида", психоделична електро рок сензација „Петрол", као и групе чије време тек долази - индустријал пионири "DreddUp", и алтернативни рок бенд "Hype".

Цена улазнице износи 2.990 динара, а у продаји се налазе и карте за специјалну РИП зону, по цени од 4.990 динара.

Улазнице се могу купити у ограниченим количинама на продајним местима Гигстикса, Евентима, њиховим сајтовима, на инфо пулту шопинг центра Ушће, билетарници Београдске арене, благајни Дома Синдиката, као и на званичним сајтовима фестивала warriorsdancefestival.rs и warriorsdancefestival.com.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се