Читај ми!

Александар Рибак вечерас у Новом Саду

Шармантни норвешки певач и виолиниста Александар Рибак који је 2009. године победио на „Еуросонгу“ отвориће вечерас међународни фестивал хорског певања „Кантат Нови Сад“. Концерти ће се одржавати на више локација у граду, а улаз је слободан.

Фестивал хорског певања „Кантат Нови Сад" вечерас ће на новосадском Тргу слободе отворити норвешки виолиниста и певач Александар Рибак, победник „Еуросонга" 2009. године.

Међународни фестивал трајаће до недеље на више локација широм Новог Сада.

У оквиру смотре одржаће се први пут „Кантат таленти", такмичење за 10 певача који су се на аудицији одржаној прошлог месеца пласирали у финале.

Биће одржан и традиционални део Фестивала под називом "Open Singing", у којем учествују хор на бини и публика у Католичкој порти.

Наступом акапела џез поп састава „Глас не жице" биће означен крај овогодишњег издања Фестивала. 

Улаз на све концерте је слободан, а организатори очекују већу посећеност него прошле године када је најзапаженија гошћа манифестације била француска певачица Заз.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се