Читај ми!

Пиво и прашина за крај

Београдски фестивал пива завршен је синоћ, а око 700.000 људи уживало је у музици протеклих шест дана. Публика је задовољна програмом, организатори посетом, а музичари добром атмосфером. Ипак, прашина и цене пива су нешто на чему би ваљало порадити.

Ноћас је завршен Београдски фестивал пива, али и прашине, додали би посетиоци.

Добра атмосфера на Фестивалу није изневерила публику која га посећује већ читаву деценију.

Анкетирани посетиоци су били и више него задовољни музичким програмом и атмосфером, али сматрају да су прашина и цене пива нешто на чему би требало порадити.

Задовољни су и организатори, али и извођачи.

„Што се посете тиче, према незваничним резултатима, када се број посетилаца са претходних дана узме у обзир заједно са данашњим, било је 650.000 до 700.000 посетилаца, што је највећа посећеност до сад", изјавила је Неда Курјачки, пи-ар фестивала.

Музичар Ђура Морнар био је одушевљен сјајном атмосфером, али и добром посећеношћу догађаја.

„Бирфест", као једна од најмасовнијих манифестација, али и од великог значаја за Београд, протекао је без инцидената и у расположењу због којег има верну публику већ десет година.

Једини и највећи проблем представљала је прашина. Али, очигледно, не у толикој мери да посетиоци одустану од доброг провода.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се