Читај ми!

Поп рок испод Авалског торња

Обраде хитова група „Азра“, „ЕКВ“, „Хаустор“, „Смак“, „Рибља Чорба“, „Прљаво казалиште", „Идоли“, "The Doors", "The Clash", "Depeche Mode", "Pink Floyd" и других, извешће у суботу на Авали група „Незванична верзија“.

Бенд „Незванична верзија" одржаће концерт 21. јула у комплексу Авалског торња, на коме ће извести поп и рок песме домаћих и страних бендова, најавило је данас Јавно предузеће „Емисиона техника и везе".

Шесточлани бенд извешће, у оквиру манифестације „Авалско културно лето", песме група „Азра", „ЕКВ", „Хаустор", „Смак", „Рибља Чорба", „Прљаво казалиште", „Идоли", „Филм", "The Doors", "The Queen", "The Clash", "Talking Heads", "Depeche Mode", "Pink Floyd"...

Група „Незванична верзија", основана 1998. године, почела је са наступима по локалним клубовима и углавном изводи обраде страних и домаћих хитова.

Године 2009. пријавили су се на такмичење "cover" бендова, које се организује на београдском сплаву „Поветарац" и у конкуренцији 25 група из целе Србије, победили су једногласном одлуком жирија и великом подршком публике.

Имају и ауторске песме, али чекају „добар тренутак" за снимање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије