Читај ми!

Време је за "Summer3p"

Импресивни летњи доживљај под отвореним небом – музички фестивал "Summer3p" – почиње сутра. Цена комплета карата за сва четири дана је 990 динара.

Овогодишњи 10. фестивал електронске музике "Summer3p" почиње сутра и трајаће до 22. јула на јединственој локацији – Термалном базену и Мушком штранду на Палићу, недалеко од Суботице, саопштили су организатори.

Како се наводи, на овогодишњем фестивалу, наступиће неки од најактуелнијих извођача европске и регионалне електронске сцене, између осталих: Hedflux (Енглеска), Kassey Voorn (Грчка), Gorje Hewek (Русија), Младен Томић (БиХ, РС).

За визуелни део журке сваке вечери биће задужена ви-џеј екипа "Kids on Truth".  

„Спој одличне електронске музике и ноћног купања на Термалном базену, фестивал 'Summer3p' чини импресивним летњим доживљајем под отвореним небом. Уз музички програм, фестивал ће и ове године бити место окупљања, сарадње и комуникације посетилаца из региона и света, кроз низ интересантних и ангажованих радионица, кампања и пројеката", наводи се у саопштењу.

Комплети улазница за сва четири дана се могу купити путем мреже „Евентим" (и сајта www.eventim.rs) по цени од 990 динара.

Организатори фестивала су Невладина организација АШЦ и Фондација „Данило Киш"из Суботице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара