Читај ми!

Загревање на Штранду

Нестрпљење расте. Мање од 24 сата дели нас од почетка 13. „Егзита“. Гости већ увелико стижу, а највећи број страних посетилаца Фестивала и волонтера време до почетка четвородневног празника за уши и очи проводи у кампу на Штранду.

Саопштење да ће „Егзитов" камп ове године бити смештен у једном ћошку на Штранду и распоред шатора који су првог дана смештени на малом простору без хлада нису обећавали ону добру, ведру атмосферу по којој је камп био препознатљив претходних година.

Међутим, дан уочи 13. издања Фестивала утисци су много бољи.

„Камп ове године изгледа много боље, живљи је, има више музике и плажа је близу", оцена је Џошуе Харвија из Велике Британије који је редован на Петроварадинској тврђави.

Свим посетиоци кампа и „Егзита" у целини на располагању стоје волонтери којих ове године има из 27 земаља света.

Помажу у остављању шатора, брину о чистоћи и о другим потребама гостију Фестивала. Чини се ништа им не пада тешко, па ни врућина.

За оне који су се за одлазак на „Егзит" одлучили у последњем тренутку, мотивисани лепим временом, дружењем са младима из читавог света или добрим проводом, добра вест је да се цена дневних улазница неће много разликовати од оних које су важиле до сада.

Цена дневних улазница од сутра биће 3.400 динара за четвртак, петак и недељу, односно 3.600 динара за суботу. Четвородневне улазнице које су поскупеле у уторак ујутру, биће доступне по цени од 10.990 динара.

Од 12. јула једнодневне и четвородневне улазнице моћи ће да се купе само на капијама Фестивала.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се