Читај ми!

Одбројавање до 13. „Егзита“

Добре вибрације које ће потресати Нови Сад са широм околином од четвртка до јутарњих часова у понедељак са нестрпљењем се очекује у читавом региону. Више од 400 извођача изаћи ће на готово 20 бина! За случај да страхујете од малера на 13. „Егзиту“, не пропустите маскенбал планиран за петак, 13. јул.

Петроварадинска тврђава, али и цео Нови Сад, почела је да тресе „Егзит" грозница. У четвртак почиње 13. издање Фестивала на којем ће наступити више од 400 извођача на око 20 бина, а прве звезде на највећој од њих биће британски састав „Дјуран Дјуран".

Међу звездама које ће током четири дана наступати на Главној бини налазе се и соул дива Ерика Баду, рок атракција "Wolfmother" из Аустралије, а амерички бенд „Ганс ен роузис" пред публику ће изаћи последњег дана фестивала.

Посетиоци ће на главној фестивалској бини моћи да чују и певачицу Бет Дито у пратњи њеног бенда „Госип", као и Британце „Њу ордер" „Скиндред" и "Plan B".

Једна од најпопуларнијих бина ове године биће и Фјужн стејџ на којој су наступе потврдили „Тој долс", „Литл дрегон", британски састав „Ситизенс!" и етно сензација „Бурака сом система".

Фјужн бина резервисана је и за неке од најпопуларнијих бендова из Србије и региона међу којима су „Блок аут", „Гоблини", „Обојени програм" и „Ајзбрн", сплитски „Дјечаци" и „Лолобриђида" из Загреба. 

Љубитељи електронске музике ће у Денс арени имати прилику да слушају ди-џејеве као што су Авичи, Феликс да хаускет, Лусијано, Ричи Хотин, Мис Китен и Лорен Гарније.

Денс арена, коју због популарности посетиоци зову „фестивал у фестивалу", угостиће и домаће ди-џејеве, а тројац у којем наступају Марко Настић, Дејан Милићевић и Марко Милосављевић традиционално ће затворити наступе последњег јутра Фестивала.

Осим музике, организатори су најавили и пратеће програме као што су Сајлент (Silent) диско, сајла за спуштање, три-де пројекције, тематске журке, перформанси, а посетиоци ће моћи да уживају и у бесплатним масажама и услугама фризерског салона.

Први пут на Фестивалу биће постављена и бина под називом Пип шоу стејџ (Peep Show Stage), намењена публици изнад 18 година, на којем ће ди-џејеве пратити плесачице и пројекције уметничких еротских филмова.

И ове године ће за куповину освежења и пића у употреби бити препознатљива „Егзит" валута – токен.

На шалтерима за продају токена, као и у секторима маркетинга, протокола, програмској продукцији, у „Егзитовом" кампу и другим сегментима фестивала, ове године радиће 1.600 волонтера из целог света.

Фестивалски камп „Егзит вилиџ" (Exit Village), који је за посетиоце отворен 9. јула, постављен је на једном делу новосадског купалишта Штранд, а очекује се да ће у њему боравити више од 4.000 људи.

Током фестивала Градско саобраћајно предузеће Нови Сад увешће ванредне линије са аутобуске и железничке станице, као и од кампа до улаза.

Улазнице за сва четири дана „Егзита" од данас се могу набавити само по пуној цени од 10.990 динара.  Дневне улазнице доступне су по ценама од 3.290 и 3.490 динара.

На дан почетка Фестивала дневне улазнице ће поскупети и моћи ће да се купе искључиво на улазима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се