Читај ми!

„Преживљавање“ на Олимпијским играма

Једна од пет званичних песама Олимпијских игара је и "Survival", групе „Мјуз“. Уз ову мелодију ће спортисти излазити на терен, али и певушити када буду примали медаље. Овогодишње Олимпијске игре биће одржане од 27. јула до 12. августа у Лондону.

Нумера британске групе „Мјуз" (Muse) под називом Survival биће званична песма Олимпијских игара у Лондону, саопштили су британски рокери.

Певач Мет Белами написао је нумеру „са Олимијадом у мислима - реч је о одлучности и решености да се победи", написали су чланови бенда на својој интернет страници.

Мелодија ће моћи да се чује током трајања Олимпијских игара од 27. јула до 12. августа, укључујући и тренутке када спортисти излазе на стадион, када примају медаље.

Бенд „Мјуз", у којем су осим Беламија и Доминик Хауард и Крис Волстенхолм, продао је 15 милиона албума широм света и у септембру ће објавити нови студијски албум The 2nd Law.

Survival је једна од пет званичних песама које су компоноване за овогодишњу највећу спортску манифестацију.

Други уметници који су укључени у пројекат су Елтон Џон и аустралијски денс дуо "Pnau", чија ће песма бити објављена 16. јула, "Delphic" (23. јул), "Chemical Brothers" (30. јул) и Дизи Раскал (6. август).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво