Читај ми!

Џеси Џеј звезда вечери на Ушћу

Прве вечери "Belgrade Calling" фестивала најнестрпљивије се чекала нова звезда Џеси Џеј. Зато и није било превелике гужве испред бине, али су реп ветерани „Паблик енеми“, ипак, успели да покрену публику којој се допала њихова енергија и добар звук.

На београдском Ушћу почео је четвородневни музички фестивал "Belgrade Calling". До суботе ће се на том месту одржати више од двадесет концерата страних и домаћих звезда. Субота ће бити посвећена само домаћим групама и те вечери улаз на Фестивал биће бесплатан.

Капије су се отвориле око 17 часова, али све док се сунце није сасвим спустило Ушће је било пусто. Наступ звезде вечери, певачице Џеси Џеј очекивао се тек пред поноћ, а публици се није журило.

Група САРС, чији је концерт требало да почне нешто пре 18 часова, на сцену је изашла са деведесетак минута закашњења и после само три песме завршила концерт.

Утисак стидљивог почетка Фестивала поправили су култни „Паблик енеми", а публика која је, истина, била малобројна потпуно је одговорила њиховој енергији и добром звуку.

Ветерани репа загрејали су атмосферу нумерама Number 1, Fight The Power, Harder Than You Think, али и својим порукама љубави, мира, оштро апелујући против расизма, сепаратизма и рата.

„Поздрављамо вас, Србијо, Београде, Црна Горо, југословенски народе... Желимо да дођемо поново, уколико се слажете. Хвала вам што сте присуствовали нашем шоу-програму", поручили су славни музичари.

Љубитељи електронске музике уживали су у светлосно-музичком шоу-програму хитмејкера Егзампла и скакали уз песме Changed the Way You Kiss Me, Freedom Fighters, али и нову мелодију Where Did the Sun Go.

Ипак, звезда вечери била је Џеси Џеј. Енергична и весела певачица и композиторка све време се шалила са публиком, трчала по бини, жалила се на бубе, позивајући окупљене да буду што гласнији.

„Фантастичан је осећај доћи на место где никад нисам била и певати песме које сам написала. Не знате колико мом бенду и мени значи што путујемо широм света и свуда нас прихватају", истакла је Џеси Џеј.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво