Читај ми!

"Summer3p" од 19. до 22. јула на Палићу

Љубитељи електронске музике имају прилику да чују неке од најпознатијих регионалних и европских извођача од 19. до 22. јула на Палићу. Наступе Хедфлукса, Касеја Ворна и Младена Томића пратиће богати визуелни ефекти.

Овогодишњи, 10. фестивал електронске музике "Summer3p" биће одржан од 19. до 22. јула на јединственој парти локацији - Термалном базену и Мушком штранду на Палићу, недалеко од Суботице, саопштили су организатори.

На овогодишњем фестивалу наступиће неки од најактуелнијих извођача европске и регионалне електронске сцене, између осталих: Хедфлукс (Енглеска), Касеј Ворн (Грчка), Горје Хевек (Русија), Младен Томић (БиХ, РС), као и више атрактивних домаћих и регионалних ДЈ-ева.

За визуелни део журке сваке вечери биће задужена видео-џеј екипа "Kids on Truth".

„Спој одличне електронске музике и ноћног купања на Термалном базену, фестивал 'Summer3p' чини импресивним летњим доживљајем под отвореним небом. Уз музички програм, 'Summer3p' ће и ове године бити место окупљања, сарадње и комуникације посетилаца из региона и света, кроз низ интересантних и ангажованих радионица, кампања и пројеката", саопштили су организатори.

Фестивал ће пратити и три важне кампање: „Стоп насиљу!", „Очистимо језеро Палић" и „Сачувајмо природу", а током фестивала одржаће се више радионица: Еколошка, Ликовна, Спортска...

Заинтересовани ће имати прилику да, уз асистенцију координатора радионица и дружење са осталим полазницима, усвоје или усаврше уметничке технике и добро се забаве, као и да резултате свог рада представе у оквиру изложби крајем фестивала.

Комплети улазница за сва четири дана се могу купити путем мреже Евентим и њиховог сајта по цени од 990 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се