Читај ми!

Последњи позив „за укрцавање“ на Ушће

За почетак четвородневног "Belgrade Calling" музичког спектакла (скоро) све је спремно. Бина постављена на Ушћу опремљена је до детаља, док се бекстејџ за око 1.000 људи и даље гради. Према првим проценама очекује се долазак бар 10.000 посетилаца из земаља Балкана, али и шире.

Бина са звуком, светлом и пратећом опремом, за предстојећи фестивал "Belgrade Calling" већ је постављена на Ушћу, а иза сцене се гради велики бекстејџ у којем ће током четири дана боравити скоро 1.000 људи међу којима и близу 200 музичара.

Према проценама и резултатима продаје изван Србије, чак 10.000 фанова из свих земаља Балкана, али и шире, долази у Београд, на Ушће од 27. до 30. јуна, где ће сваке вечери од 18 часова до 2 сата после поноћи свирати најзначајнија имена светске музике, саопштила је „Авалон продукција".

Највише обожавалаца организатори очекује из Хрватске, Бугарске, Румуније и Македоније, док за њима не заостају много ни Словенци.

Њима ће се на Ушћу придружити и новинари из земаља Југоисточне Европе којих се досад акредитовало око 400.

Капије ће се сваког дана отварати од 17 часова, са изузетком 28. јуна када ће фанови моћи на фестивал да уђу већ од 16 часова. Такође, само 28. јуна концертни простор ће бити подељен на П1, П2 и Фан пит.

Сви који улазнице нису још увек купили, а долазе из градова у којима нису имали продајно место, немају разлога за бригу, јер ће се улазнице по непромењеним ценама продавати сваког дана од 27. до 29. јуна на великој благајни на раскрсници Булевара Николе Тесле и Улице Ушће.

Поред благајне, налазиће се и место за све оне који поседују дводневну или тродневну улазницу, или чак електронску улазницу купљену у иностранству или путем Интернета, где ће им бити уручиване наруквице и посебне дневне улазнице.

Улазнице за фестивал "Belgrade Calling" директно се продају широм Србије и региона, као и широм света путем sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs и www.gigstix.com.

Цене једнодневних улазница се крећу од 3.490 до 4.500 динара, дводневна улазница кошта 5.990, а тродневна 7.990 динара.

Улаз на фестивал 30. јуна слободан је за све посетиоце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се