Читај ми!

Рок ће одзвањати Врањем!

Четврти „Балкан стритс“ фестивал у Врању од данас до 24. јуна угостиће љубитеље рока и групе „Психомодо поп“, „Јарболи“, „Сопот“, "Marracash Orchestra". Кроз главне улице за викенд очекује се атракција у виду покретне бине – „Ангажованог стејџа“.

У Врању данас почиње четврти „Балкан стритс" (Balkan Streets) фестивал, рок спектакл који ће окупити више извођача из више европских држава.

Звезде фестивала, који ће трајати до недеље 24. јуна, су хрватски састав „Психомодо поп", београдски „Јарболи", македонски ПМГ колектив, бањалучки „Сопот", немачки "Marracash Orchestra" и други.

Организатори „Балкан стритс" фестивала најавили су и богат пратећи програм, па ће тако током четири фестивалска дана, у клубу „Ладовина", све време бити приказивани филомови са Фестивала документарног рок филма (DORF).

Посетиоци фестивала, поред оних који ће доћи из многих градова Србије, биће и из Македоније, Бугарске, Грчке, видеће и наступе неколико атрактивних уличних група и ансамбала.

Млади у дане викенда могу да очекују и „Ангажовани стејџ" - мобилну бину која ће кружити централним градским улицама, док ће се на њој изводити музички и други програми.

Организатори „Балкан стритс" фестивала нису заборавили ни младе врањске рок снаге, које ће се, у специјалном програму, представити публици.

Током фестивала, млади врањски уметник Немања Ђорђевић публици ће се представити својим фотографијама које је назвао „Бука у боји".

Организатор „Балкан стритс" фестивала је позната врањска невладина организација „Генератор" чије су програме подржали Влада Републике Србије, немачки град Дрезден и локална самоуправа у Врању.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво