Читај ми!

„Дубиоза колектив“ спреман за Ушће

На једном од највећих музичких догађаја овог лета у Београду, „Дубиоза колектив“ ће одмерити снаге са колегама. Популарни босански састав наступиће 27. јуна након групе САРС, бенда "Public Enemy", а пре хитмејкера Егземпла и поп звезде Џеси Џеј. Фестивал "Belgrade Calling" траје од 27. до 29. јуна.

Босански бенд „Дубиоза колектив" наступиће 27. јуна на новом музичком фестивалу "Belgrade Calling" на Ушћу.

„Налазимо се на висинским припремама у Холандији, где се тим 'Дубиоза колектива' припрема за пријатељске утакмице које би требало да се десе 27. јуна у Београду, на Ушћу, са САРС-ом, Егземплом, Џеси Џеј и групом 'Orbital'", поручили су чланови састава.

„Утакмица је важна, тешка, ми смо стари, неталентовани и мање нас је па их морамо тактиком победити", додаје се у видео поруци бенда који је том приликом био обучен у фудбалске дресове.

„Дубиоза колектив" је бенд који у региону југоисточне Европе ужива велику популарност са чак 200.000 фанова на званичној страници на Фејсбуку.

Искрене симпатије широм Балкана стекли су веома отвореним приступом сцени и фановима, као и по фуриозним наступима због којих ће прво вече фестивала "Belgrade Calling" бити права рођенданска журка првог фестивалског издања на београдском Ушћу.

Цене једнодневних улазница коштају од 3.490 до 4.500 динара, док се за 5.990 може купити дводневна улазница, за комбинацију 28. и 29. или чак 27. и 29. јун.

Цена тродневне фестивалске карте износи 7.990 динара. Улаз на фестивал 30. јуна слободан је за све посетиоце.

Фестивалу ће, судећи према резултатима продаје улазница ван Србије, присуствовати готово 10.000 посетилаца из целе југоисточне Европе.

„Дубиоза колектив" наступиће након београдске групе САРС и хип-хоп бенда "Public Enemy", а пре хитмејкера Егземпл, поп звезде Џеси Џеј и електронског састава "Orbital", наводи се у саопштењу „Аволон" продукције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво