Читај ми!

Бјорк отказује концерте

Због проблема са гласним жицама, певачица Бјорк морала је, после два наступа у Аргентини, да откаже и концерте у Шпанији, Португалу и Јапану. Наставку турнеје нада се половином јуна.

Исландска певачица Бјорк била је принуђена да откаже своје концерте због проблема са гласним жицама, преносе амерички медији.

Певачица је отказазала два концерта у Буенос Ајресу прошлог месеца, а организатори концерата, „Примавера саунд", саопштили су да певачица неће моћи да наступи и на концертима у Шпанији, Португалу и Јапану зато што мора да се подвргне већем броју третмана.

„Концерти су отказани због проблема са гласним жицама, а певачицин лекар ју је посаветовао да се одмара и да не наставља са наступима јер јој могу додатно оштетити глас", наводи се у саопштењу за медије портпарола „Примавера саунда".

„Веома нам је жао због нелагодности, али надамо се да ћете имати разумевања. Желимо Бјорк брз и потпуни опоравак како бисмо наставили ускоро да уживамо у њеном таленту", додаје се у саопштењу.

Певачица се нада да ће моћи да настави турнеју средином јуна.

Бјорк је такође имала проблеме са гласним жицама 2008. године, али је одбила да их оперише.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије