Читај ми!

Кад бејаху клинци

(Пра)старе фотографије састава "U2" на којима су забележени тренуци са почетка њихове рокерске каријере наћи ће се на изложби у Даблину, родном граду чланова групе. Изложба која се отвара вечерас траје до 2. септембра.

Тридесет две фотографије које документују музичке почетке ирске рок групе "U2" у Даблину крајем 70-их година, представљене су данас на изложби у родном граду чланова популарног бенда, преноси АП.

Већи део слика, дело даблинског фотографа Патрика Броклбенка, јавност ће бити у прилици да види по први пут.

На црно-белим фотографијама су Боно, Еџ, Адам Клејтон и Лари Мулен из доба када су још као тинејџери наступали у даблинским задимљеним пабовима и ноћним клубовима 1978. и 1979. године.

Изложбу, која ће трајати до 2. септембра, отвориће вечерас у Малом музеју Даблина менаџер бенда Пол Мекгинис.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије