Читај ми!

Још нових извођача на „Егзиту“

Импресивном списку извођача на овогодишњем фестивалу „Егзит“ придружиће се и британски музичар Стјуарт Прајс, познатији као Жак Лу Конт, продуценти Its Evеrything, Netsky, Сига, Locked Groove, дабстеп дуо "Knife Party".

Списку већ потврђених извођача на овогодишњем „Егзиту", који се одржава од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави, у Новом Саду, придружиће се и сасвим нова имена.

Стјуарт Прајс, једно од култних имена француског хауса и синтпопа, популарност је стекао највише захваљујући сарадњи са Мадоном, која је трајала скоро читаву деценију и кулминирала Мадониним албумом "Confessions on a Dance Floor".

Добитник три Греми награде наступиће на „Егзиту" 12. јула, у „Денс арени", где ће се истог дана представити британски продуцент Its Evеrything, који је последњих година врло тражен на „андерграунд" хаус сцени.

Трећег дана фестивала у „Денс арени" ће наступити амерички техно и хаус продуцент, Клод фон Строук и представник немачке хаус и електро сцене Тоби Нојман, који наступа заједно са пиониром лондонске „андерграунд" хаус сцене, Гидизом.

Америчко-немачки техно-хаус-електро-поп састав "Benoit & Sergio" одржаће концерт 14. јула, а сутрадан аустралијски електро-хаус-дабстеп дуо "Knife Party" који чине два члана популарног састава „Пендулум".

Програм "After 2AM" главне фестивалске бине традиционално угошћује нека од највећих имена светске драм'н'бејс и дабстеп сцене, а овога пута ће се представити звезда продукцијске куће "Hospital", Netsky, британски електронски продукцијски тим, Drumsound & Bashline Smith, MC Dynamite, израелски дабстеп продуцент и ди-џеј, Асаф Боргер и енглески музичар Голди.

На бини "Happynovisad" своје концерте потврдили су британски продуцент тренутно стациониран у Берлину, Сига, белгијски продуцент Тим Ван де Мојтер, познатији као Locked Groove, Џорџ Фицџералд и млади продуцент из Белфаста, Џек Хамил.

Осим већ потврђених "Sneaky Sound System" и "When Saints Go Machine", на „Електрана" бини наступиће Кристијан Строб, "Thieves Like Us", Никон, музичар из Грчке, руски електро-поп и електро-фанк дует "Tapeaters", "Franz + Shape", "Detachments" и "A Terrible Splendour".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије