Читај ми!

Београд се спрема за хеви метал спектакл

Напокон се примакао 8. мај, дан који су обожаваоци „Металике“ нестрпљиво ишчекивали месецима. У српску престоницу чланови бенда стижу пет сати пре наступа на новобеоградском Ушћу. Крените на време због измена у саобраћају, а чак и у случају лошег времена нећете бити незадовољни, поручују организатори дан уочи спектакла.

Америчка група „Металика" одржаће сутра концерт на београдском Ушћу, где ће извести у целости чувени Black album поводом 20 година од његовог објављивања.

Капије на Ушћу, како је најавио организатор догађаја Београдска арена, отварају се у 16 часова.

Прва предгрупа - француски метал састав „Гојира" излази на бину од 18.30 часова, а амерички хеви метал бенд "Machine Head" око 19.45.

Момци због којих ће се публика и окупити на Ушћу почеће да свирају око 21 час.

Чланови бенда „Металика" у Београд стижу сутра око 16 сати и ово ће бити њихов други наступ на европској турнеји посвећеној чувеном албуму црних корица.

"Machine Head" и „Гојира" стижу у српску престоницу у јутарњим часовима.

Више десетина хиљада фанова имаће прилику да чује хитове Enter Sandman, Sad but True, The Unforgiven, Wherever I May Roam, Nothing else matters са албума популарног већ две деценије, а који је био на првим местима топ листа у више од 25 земаља и продат у више од 25 милиона копија широм света.

Иако спадају међу највеће светске звезде, Џејмс, Роберт, Кирк и Ларс имају уобичајену листу захтева за организаторе и строго наведено правило да се њихова исхрана не разликује од осталих чланова техничког тима.

На менију чланова бенда наћи ће се различите врсте органског меса, веганска и вегетаријанска јела, шпагете као и велике количине свежег воћа и поврћа.

На листи захтева су и енергетска пића без шећера, вода и сокови ни хладнији ни топлији од температуре собе која ће се налазити на сцени.

Чак и у случају лошег времена публика неће бити незадовољна, обећавају организатори.

Бина ће бити покривена, специјална цирада биће постављена око бине како се не би стварало блато, а биће набављене и пумпе за уклањање воде и кабанице за техничко особље.

Према захтевима менаџмента бенда забрањено је уношење оружја, ланаца, накита/одеће са металним шиљцима, хране и пића, ватромета, ласера, спрејева, навијачких труба, кишобрана и професионалне опреме за снимање, наведено је у саопштењу организатора.

У продаји су остале улазнице за партер по цени од 3.300 динара.

Концерт организују "Live Nation", "Adria Entertainment" и Арена Београд под покровитељством "Jelen Live".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије