Читај ми!

Лени (опет) у Арени

Ширећи јединство међу људима по свету, Лени Кравиц ће 26. септембра свратити и до Београда где ће одржати концерт под насловом "Black and White Serbia".

Популарни њујоршки рок музичар Лени Кравиц, који је пре четири године пред пуном Ареном одржао концерт од преко два сата, наступиће 26. септембра у истом простору, у оквиру велике светске турнеје на којој промовише актуелни албум "Black and White America".

Под слоганом "Black and White Europe", Кравиц ће почетком јесени наступити у градовима широм Старог континента у којем ће у свакој земљи имати плакате и билборде са прилагођеним насловом за сваку земљу, ширећи јединство међу људима упркос бројим различитостима које их карактеришу, па је наслов концерта у Београду "Black and White Serbia".

Албум, којим је инспирисана актуелна турнеја, девети је албум култног рокера, од чега је чак пет имало платинасти тираж.

Инспирацију за нове песме тражио је широм света, од Париза у којем је недавно одликован раме уз раме са Бобом Диланом, до малог места на Бахамима где живи обичним животом у заједници од свега 400 мештана окружених невероватним природним лепотама.

„То је тако лепо, изоловано место у којем је живот веома поједностављен", открива детаље о свом животу на обали и додаје: „Храните се из баште или мора, не носите ципеле или кључеве, а познајете сваког и ни поред кога не пролазите а да се не јавите". 

Лени признаје да су и овог пута жене биле те које су му давале идеје за песме, и то управо мештанке на острву: „Жене су овде веома поносне на свој изглед, носе кратке шортсеве и веома снажне боје и заиста је сјајно кад видите да код њих не пролазе стереотипи из модних часописа који покушавају да наметну дефиницију лепоте".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије