Читај ми!

Ђоле певао „комшијама“

После 12 година, познати српски кантаутор Ђорђе Балашевић наступио у Новом Саду. Бесплатан концерт окупио више десетина хиљада људи.

Више десетина хиљада људи окупило се синоћ на концерту Ђорђа Балашевића на Тргу слободе у Новом Саду.

„Није увек лако кад си пред познатим лицима, код куће. Они који те не воле не знају то да сакрију, а они који те воле не знају то да покажу", рекао је Балашевић на почетку концерта, уз извињење Новосађанима што није певао за њих 12 година.

Концерт је почео песмом Нови Сад, а потом су се низале Панонски морнар, Опрости ми Катрин, Божа звани Пуб, Мала гарава, Љерка, Буба Ердељан, Ја нисам лузер...

Балашевић је подсетио да је концерт рођендански поклон његовом сину, а потом запевао песму Неки нови клинци.

„Можда је неко овде дошао из својих разлога, али ми смо се овде окупили из својих разлога", поручио је Балашевић са бине, поздрављајући публику која је пристигла из целе Србије и региона.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије