Читај ми!

Балашевић вечерас у Новом Саду

„Панонска морнарица“ предвођена Ђорђем Балашевићем вечерас ће у матичној луци, Новом Саду, бесплатно забављати све који буду дошли на Трг слободе. Концерт почиње у 20 часова, а публика може да очекује одличну атмосферу уз највеће хитове прослављеног кантаутора.

Ђорђе Балашевић ће вечерас на Тргу слободе у Новом Саду одржати бесплатан концерт „Панонска морнарица НС у матичној луци".

Да не би пропустили неку од омиљених нумера, љубитељи песама „Д-мол", „Рингишпил", „Ал' се некад добро јело", „Прича о Васи Ладачком", „Још једна песма о малој гаравој"... на централни новосадски трг треба да дођу до 20 часова.

Познати новосадски кантаутор мајским наступом прославља свој рођендан, али и рођендане супруге и сина, као и годишњицу брака, а тачан датум, према Балашевићевим речима, одредила је екипа која ће озвучавати концерт.

Организатор вечерашњег концерта је Културни центар Новог Сада.

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић рекао је раније да је концерт поклон породице Балашевић Новом Саду, те да градска управа даје само инфраструктуру и подршку у одржавању догађаја.

„Град је дао сву потребну инфраструктуру, а уколико се појави неки непредвиђени трошак који Град треба да покрије својим средствима, ми ћемо то накнадно објавити у саопштењу за јавност", рекао је Павличић.

Организатори су најавили да ће простор трга бити ограђен на прилазима из околних улица, те да ће на тим тачкама радници обезбеђења вршити превентивне прегледе посетилаца.

Шеф службе обезбеђења Предраг Глушац најавио је да ће бити ангажовано 150 радника редарске службе, који ће бити задужени за одлагање ствари које су забрањене за уношење на јавни скуп, а током концерта у центру града радиће и полиција, ватрогасна служба, хитна помоћ, као и комунална полиција.

У јавности се раније спекулисало да ће Ђорђе Балашевић одржати концерт ноћ пре избора у Србији, како би пружио подршку једној политичкој партији, али је кантаутор негирао те наводе.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије