Читај ми!

„Без струје“ и у Новом Саду

Након концерата за памћење, одржаних у марту у Београду, група „Парни ваљак“ обећава исти доживљај „без струје“ и у Великој сали новосадског „Спенса“. Концерт је заказан за 25. мај, а улазнице коштају од 2.150 до 2.950 динара.

Група „Парни ваљак" организоваће акустични концерт „Без струје" у Великој сали новосадског „Спенса" 25. маја, саопштили су организатори.

Како се наводи, концерт у „Спенсу" ће за разлику од претходног који је одржан 2010. године, имати потпуно другачију концепцију и атмосферу, па ће у партеру бити постављене столице да би публика могла у потпуности да ужива у акустичним верзијама омиљених хитова.

Продукција концерта и сценографија биће идентична оној у Центру „Сава" где је у марту група одржала пет акустичних концерата.

„Оно што смо доживели у Центру 'Сава' не могу речима да опишем. Фантастична атмосфера, предивна публика и неописиве емоције. Све то доносимо у Нови Сад и обећавамо концерт за памћење, а покушаћемо да узвратимо новосадској публици све оно што смо добили од њих на претходном концерту", рекао је Аки Рахимовски.

Улазнице по ценама од 2.150 до 2.950 динара могу да се купе на благајни „Спенса" и продајним местима „Евентима".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије