Читај ми!

„Кармин“ каже „Здраво“!

Амерички дуо „Кармин“, до сада познат највише по обрадама песама славних извођача, ускоро објављује прво ауторско издање. Назван "Hello", албум излази 8. маја и биће право освежење за љубитеље модерне поп музике.

Сви који још нису чули за дуо „Кармин", нити се до сада упознали са њиховим радом биће у прилици да то учине ових дана, јер баш 8. маја излази њихов први студијски албум.

Ако је судити по броју прегледа њихових нумера на Јутјубу, на којем су заправо и стекли популарност, онда ће и први албум, назван Hello одушевити многе љубитеље модерне поп музике.

Овај чаробни тандем чине Ејми Хејдеман и Ник Нунан, двоје талентованих музичара из Америке који су притом и верени.

У почетку су само радили обраде познатих хитова, да би након великог броја прегледа на интернету, који сада премашује и неколико десетина милиона, добили први издавачки уговор и шансу да објаве своје песме.

На путу ка врху светске музичке сцене „Кармин" је, рекло би се, корачао сигурним кораком.

Неке од нумера које ће се наћи на албуму увелико су на интернету, али тек однедавно и насловна песма Hello.

Име групе „Кармин" је инспирисано латинском речју carmen, што значи песма, оно по чему су ово двоје шармантних људи и постали познати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије