Читај ми!

И Ерика Баду на „Егзиту“

Што је „Егзит“ ближи, списак звучних имена све је шири. „Екипи“ на Главној бини придружила се и америчка соул певачица Ерика Баду, а организатори као звезде највећег концертног простора на Тврђави најављују и њујоршки састав "Hercules аnd Love Affair". Фестивал траје од 12. до 15. јула.

Америчка соул певачица Ерика Баду наступиће на Главној бини овогодишњег Фестивала „Егзит" у суботу, 14. јула, најавили су организатори.

Ерика Баду, која ће наступати трећег фестивалског дана, у каријери је освојила четири Греми награде, а препознатљива је по свом музичком стилу у којем комбинује афричке ритмове и амерички блуз, џез и фанк.

Организатори су најавили да ће звезде Главне бине ове године бити и њујоршки састав "Hercules аnd Love Affair" који ће наступити дан раније, у петак 13. јула.

Састав "Hercules And Love Affair" је музички пројекат који предводи ди-џеј Енди Батлер, а током њиховог наступа публика ће моћи да чује спој старог диско и модерног електронског звука у хитовима као што су Blind и You Belong.

На „Фјужн" бини, поред већ најављених "The Toy Dolls" и бенда "Little Dragon", наступиће и британски састав "Citizens!" чији ће албум првенац, под називом Here We Are, бити објављен у мају ове године.

На овогодишњем „Егзиту" наступе су до сада потврдили и легендарни британски поп састав "Duran Duran", популарни "Guns'n'Roses" и рокенрол атракција "Wolfmother".

На Главној бини наступиће и несвакидашња певачица Бет Дито са својим бендом "Gossip", амерички састав "New Order", као и британци "Skindred" и "Plan B".

Љубитељи електронске музике ће у „Денс арени" моћи да слушају и ди-џејеве као што су Ричи Хаутин, Феликс да Хаускет, Мис Китен и Лорен Гарније.

Фестивал „Егзит" биће одржан од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, а популарни камп „Егзит вилиџ" биће отворен од 10. до 17. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара