Читај ми!

„Егзит“ међу најбољим фестивалима

Према оцени британског листа „Сан“, фестивал „Егзит“ један je од осам најбољих фестивалских дестинација. Као највеће „Егзитове“ адуте острвски новинари наводе фантастичан поглед на Дунав и Нови Сад, најповољније цене улазница, али и добре извођаче, којих је ове године поприлично.

Британски лист Сан (The Sun) уврстио је „Егзит" у осам најбољих фестивалских дестинација, међу којима су они на острву Вајт, „Фуџи рок" и „Бестивал", саопштили су организатори новосадског фестивала.

Британски лист наводи да због годишње паузе мајке свих фестивала – „Гластонберија" – остали европски фестивали сада имају шансу да заблистају у пуном сјају.

Као највећи адут „Егзита", новинар Ед Робертсон наводи фантастичан поглед на Дунав и Нови Сад који се простире са живописне Петроварадинске тврђаве.

Робертсон додаје и да, са саставима попут "New Order" или "Guns N' Roses", посетиоци неће ни имати много времена да уживају у погледу.

У избору листа нашли су се британски фестивали: "Isle of Wight", који је изабран као најбоље фестивалско искуство, „Бестивал" као место где се могу чути најактуелнији бендови, "T in the Park" као фестивал са најбољим проводом, док је "Green Man" истакнут као најбоља летња дестинација за породичне посете.

У избору су се нашли и хрватски "Outlook" који је, према мишљењу листа, најбољи провод за рејвере, шпански "Benicassim" који издваја близина мора и плаже, док је јапански "Fuji Rock" проглашен најшашавијим од свих фестивала.

Када је реч о ценама улазница, „Егзит" је најповољнији док цене осталих варирају од 135 фунти до невероватне 902 фунте, што је цена туристичког пакета за "Fuji Rock".

Због високих цена улазница за британске фестивале многи Британци се, како је навео лист Гардијан крајем марта, одлучују да отпутују на неки од континенталних фестивала, укључујући и „Егзит".

Ове године, фестивал „Егзит" одржаће се од 12. до 15. јула, а наступ су потврдили "Guns N' Roses", "Duran Duran", "New Order", "Plan B", "Gossip", "The Toy Dolls", Лорен Гарније, Феликс да Хаускет и многи други.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара