Читај ми!

Тому Петију враћене украдене гитаре

Пет драгоцених гитара које су прошле недеље украдене Тому Петију и његовом бенду "The Heartbreakers" пронађено је, а ухапшен је радник обезбеђења под сумњом да их је украо, саопштила је калифорнијска полиција.

Рок музичар Том Пети и његов бенд "The Heartbreakers" добили су назад своје украдене гитаре, а полиција је ухапсила једног припадника обезбеђења због сумње да је украо инструменте, преносе светске агенције.

Пет гитара, укључујући и Петијев „рикенбекер 360" са 12 жица из 1967. године, украдено је прошле седмице из студија у Кулвер Ситију, западно од Лос Анђелеса.

Група је понудила награду од 7.500 долара за информације, које би полицију довеле до гитара.

Чувар који је радио у студију ухапшен је ове седмице под сумњом да је украо гитаре, саопштила је полиција у Калифорнији.

Полиција је, преноси Ројтерс, примила дојаву да је једна гитара продата залагаоници у Холивуду, што је довело до хапшења 51-годишњег радника обезбеђења.

„Веома сам захвалан полицији Кулвер Ситија на добро урађеном послу и дубоко сам дирнут пажњом и лепим жељама наших пријатеља и породице", написао је Пети на свом Фејсбук профилу.

За сада се не зна да ли ће било ко добити награду од 7.500 долара за информације о гитарама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво