Читај ми!

Натали и Џони у Макартнијевом споту

За песму "My Valentine" са новог албума Пола Макартнија урађене су две верзије спота, једна са Натали Портман, друга са Џонијем Депом. Песма је део албума "Kisses On The Bottom" на којем је познати „Битлс“ обрадио нумере које је волео.

На специјалној премијери новог спота Пола Макартнија у Лос Анђелесу, коју је организовала његова кћерка Стела, окупила се рок елита: Дејв Грол из групе "Foo Fighters", Крис Мартин из „Колдплеја", као и холивудске звезде Вуди Харелсон, Орландо Блум и Зо Дешанел.

Спот за песму My Valentine снимљен је у две верзије, у првој се појављује Натали Портман (која је већ играла у Макартнијевом споту Dance Tonight из 2007), а у другој њен колега Џони Деп. Оба спота је режирао сам Макартни.

My Valentine је једна од две оригиналне композиције са новог албума Kisses On The Bottom, на којем је некадашњи члан „Битлсa" обрадио своје омиљене песме.

„Годинама сам желео да обрадим неке песме које је генерација мојих родитеља волела да слуша. Међутим, покушао сам то да урадим на мало другачији начин и да изаберем нумере које не би баш сви помислили да обраде", изјавио је Пол.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара